Een nieuw project

Soms heb je van die dagen dat je beter niet uit je bed kan komen. De hele dag mislukt alles maar ik blijf stug door gaan.

Eerst maar eens het nieuwe project. Te leuk om te doen. Bij Marianne D. de BOM van de maand. Vorige week de eerste binnen gekregen en meteen even uit proberen. Dit is wat ik tot nu toe gedaan heb:DSCN0013Het zijn allemaal halve zeskantjes die aan elkaar gezet moeten. Een heel karwei maar super leuk om te doen. Zodra ik wat verder ben kom ik hier op terug,

Verder ben ik natuurlijk nog bezig met mijn sterrenregen. Dit gaat niet zo heel snel omdat het (zeker de kleine sterren) toch wel bewerkelijk is en de puntjes moeten goed uitkomen. DSCN0011Afgelopen zaterdag in Koningshof nog een te gek kattenlapje gekocht en die moet toch zeker in deze sterrenregen terecht komen.

Zoals gezegd afgelopen zaterdag bij de OEQC in Koningshof, Veldhoven geweest. Een super gezellige dag gehad met Inge en Jacqueline en nog wat lapjes gekocht.
Aanwinsten Koningshof 19102013
Ook hebben we met Jeannet heerlijk zitten kletsen en hebben we prachtige quilts van haar gezien.
006-001002-001
Kortom dit was weer zo’n dag met een gouden randje.

Tot slot nog even iets vertellen over mijn vorige BOM My Home Or Yours daar heb ik een hele grote streep onder gezet. Volgende maand komt het laatste pakketje en dan ga ik het hele spul voor een zacht prijsje verkopen. Er zijn 4 maanden klaar die je er natuurlijk zo bij krijgt. De overige maanden zijn niet eens uit het pakketje gehaald. Mochten jullie iemand weten die ze wil overnemen dan hoor ik dit graag. Marktplaats is natuurlijk ook nog een optie.

Zo dat was het weer voor deze keer. Later!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

7 reacties op Een nieuw project

 1. Een super dag. Volgend jaar wil ik er ook weer heen 🙂

 2. Inge Slaats zegt:

  Alles wat hier staat, klopt helemaal. Het was een heerlijke dag. Ik ben ook met de BOM van Marianne bezig en dat is te leuk. Ik ben nog niet zo ver als jij omdat ik nu mijn aandacht even nodig heb voor de Bloggersquilt.

 3. margreet14 zegt:

  Leuk blog Erna. Jammer dat je stopt met de BOM, helaas ik mag niets meer erbij tot Expo 2014 hihi. Het was idd genieten in Veldhoven.
  Groetjes margreet

 4. Katrien zegt:

  Leuke projecten waar je mee bezig bent.
  Heb ook genoten in Veldhoven,heb jullie in een haastje gezien van ver.

 5. Sylvia zegt:

  jammer van je BOM!! Maar het overkomt ons toch allemaal wel, dat iets gewoon niet wil, niet meer leuk is, en onder in de kast terecht komt!! Je sterrenregen vind ik veeeeeel leuker!!!!
  Morgen nieuwe dag, met minder pech!!!
  Groetjes, Sylvia

 6. Jeannet zegt:

  Oeps rna, kan ik ook zomaar reageren op deze voor mij vreemde blog? Ik ga het proberen, meid, het was super om zusje en zusje samen te ontmoeten!! HJartstikke leuk, ik ben jaloers op zowel de ene als de andere zus dat ze elkaar zo hebben gevonden!!

 7. Jeannet zegt:

  Daar ben ik nog een keer Erna! Dat kattenlapje heb ik dus ook, samen met Ellie Laghner gekocht en gedeeld, leuk is tie he?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s